A Lo Faro Comunicació realitzem els teu projectes web, tot allò que necessites perquè el teu negoci tingui una finestra en el món online.

Disseny personalitzat

La teva pàgina web ha de ser única, diferent, original, per això desenvoluparem un disseny modern i adaptat a les teves necessitats, que mostri el millor de la teva empresa.

Contingut

Una bona descripció dels serveis és essencial per atreure usuaris, en el contingut està el poder. El client demana explicacions clares i concises per prendre la decisió d’escollir el teu establiment i no un altre, nosaltres t’ho redactem!

Disseny projectes web

Allotjament web

Per a publicar una web a internet cal contractar un Hosting o Allotjament web, no et preocupis, nosaltres ens encarreguem de buscar i contractar el que més s’adapti al tu.

Manteniment

Per a estar sempre actualitzat és imprescindible el manteniment i l’actualització. Per això la pàgina web ha de ser flexible per anar aportant valor i sentit a la visita dels nous usuaris.

Traducció

Per tal de connectar amb els usuaris és necessari parlar-li en el seu propi idioma, per això t’oferim la possibilitat de traduir la teva pàgina als idiomes que necessitis: català, castellà, anglès, francès i alemany.

Imatges

Les imatges són molt important a l’hora de que els usuaris interaccionin amb la teva web. T’aconseguim imatges que s’adaptin al teu projecte.

Web Responsive

Encara que et soni a xino, cada dia és més important el disseny responsive, un disseny que adapta les webs a diferents dispositius, mòbils, tablets… El disseny responsive fa que la teva web es vegi perfectament en tots els aparells.

Allotjament projectes web

Registre domini

Perquè tothom t’identifiqui a internet és imprescindible comptar amb un domini propi, nosaltres t’assessorem i t’aconseguim aquell que més s’adapti al teu negoci, ja sigui .com, .es o .cat.

E-mail personal

Et creem el correu personalitzat amb el teu domini perquè sigui més fàcil que els clients arribin a tu i projectar una imatge més professional.

Google My Business

La relació que tinguis amb Google serà molt important, el buscador és el que et proporcionarà bona part de les visites a la teva pàgina web. Deixa’ns-ho a les nostres mans, la informació que apareixerà estarà totalment actualitzada!