La importància d’un disseny web modern

La importància d’un disseny web modern

L’entorn web és un món ple de novetats on cada dia apareixen noves eines, noves formulacions i noves formes d’arribar i interactuar amb els nostres usuaris. En els últims anys el disseny web ha evolucionat d’una versió estàtica, on destacaven les pàgines web amb grans menús en opcions i on la informació era sempre la mateixa, a pàgines web que s’han convertit en plataformes dinàmiques on les imatges i el text han cobrat suma importància.

Des de Lo Faro Comunicació creiem que una pàgina web moderna, dinàmica i adaptada als temps actuals és la millor forma de presentar els nostres productes als usuaris que visiten el nostre web.

Una web responsive, que s’adapti a tots els dispositius, ja sigui a ordinadors amb grans pantalles, portàtils, tablets o mòbils. Tenir un web que no s’adapti a tots els dispositius pot ser pitjor que no tenir res. L’experiència de l’usuari que visiti la pàgina web des d’un dispositiu mòbil pot ser tan negativa que no torni a visitar-la més. Hem de pensar que en les pàgines web tenim 20 segons per a convèncer a l’usuari de què es quedi, per mostrar que el nostre negoci/empresa val la pena. Si no ho fem, hem perdut l’oportunitat, i no sabem si aquesta es tornarà a repetir.

En els seus inicis les pàgines web eren estructures estàtiques, havies de tenir una pàgina web del teu negoci penjada a internet i aquí acabava la teva feina online. Ara això ha canviat, amb tenir una pàgina web online no n’hi ha prou, cal que aquesta tingui un bon contingut i que sigui dinàmica, amb actualitzacions gairebé constants. Això farà que els usuaris estiguin més interessats a tornar-la a visitar i que la seva experiència sigui positiva.

Les imatges també són fonamentals per a les pàgines web actuals, aquestes han cobrat molt protagonisme en els últims temps, disposar de bones imatges és essencial perquè la nostra web resulti atractiva, impactant, que destaqui per damunt de la resta.

Per tots aquests punts, és vital que ens cuidem de la imatge que la nostra empresa dóna als seus usuaris, la nostra pàgina web diu molt de natros i l’hem de cuidar.