Lo Faro Comunicació ja és aquí!

Lo Faro Comunicació ja és aquí!

‘Ja som aquí!’, com deia el president Tarradellas, som Pep Simó i Sofia Arques, dos joves ebrencs que, com molts, van marxar als 18 anys per estudiar fora. Ara, passats més de 10 anys i després de voltar pel món, estudiar i treballar a la ciutat, hem decidit tornar a casa i fer realitat el nostre somni, crear el nostre projecte. Som dos joves, i hem creat aquesta nova empresa, Lo Faro Comunicació, on volem aportar tot allò que hem après durant anys.

Oferim serveis de Comunicació Online i Turística, ens agrada comunicar i som especialistes en el sector turístic. Lo Faro Comunicació t’assessorarà en tots els dubtes que puguis tenir amb la teva pàgina web, el món d’internet, les xarxes socials i molt més. Sabem de la importància de ser els primers en la recerca a Google, per això t’ajudarem a fer que la teva empresa se situï en les primeres posicions.

Ens adaptem a tot tipus d’empreses, siguin petites o més grans, ja que totes necessiten estar ben situades a Internet, tothom busca i mira a Internet abans de fer alguna compra, sigui una farmàcia, un bar o una agència de viatges. No tinguis por, internet pot ser el teu amic! Consulta’ns qualsevol dubte, el teu èxit és el nostre èxit!