Per donar a conèixer un establiment turístic és molt important la comercialització turística, que engloba la comunicació i la distribució, que ens permetrà arribar als clients potencials i incentivar les seves motivacions per apropar-se.

Comercialització online

La comercialització turística online és important per tal d’arribar als consumidors. Per això hem de tenir en compte quin públic ens interessa captar i quins són els canals de distribució online que ens permetran arribar-hi. Tenint en compte el tipus d’establiment, la zona on es troba i els clients que hi freqüenten, podrem estudiar quins canals ens ajudaran a arribar i a quins ens permetran eixamplar l’oferta a potencials clients.

Gestió turística

Tens un habitatge que voldries posar en lloguer turístic? Si necessites ajuda en la gestió, nosaltres ens podem ocupar de tot, des del contacte amb el client des de que fa la reserva fins quan marxa de l’establiment, la rebuda i sortida dels hostes, la gestió de la neteja, l’administració comptable i financera, el manteniment de la casa, o el seguiment de les valoracions dels clients.

Canals comercialització turística

Revenue management

Saps què és el Revenue Management? És una tècnica que ens permetrà maximitzar els ingressos del nostre establiment turístic. Com ho fa? Oferint el preu òptim en el moment adequat, que obtindrem analitzant diferents factors com les dades històriques, els factors externs, el comportament dels clients o les característiques que defineixen l’establiment. Amb aquestes dades podrem adaptar les tarifes per optimitzar el funcionament de l’empresa.

Reputació online

La imatge que el nostre establiment projecta a l’exterior és molt important. Vivim en una societat on la valoració del nostre negoci es basa en les opinions que deixen els clients a xarxes com Facebook, Twitter o Instagram i en el sector turístic Tripadvisor. Aquestes valoracions són consultades a l’hora de fer una reserva per part del potencial consumidor. Per això, és molt important cuidar la imatge i conèixer les necessitats dels nostres clients. Nosaltres t’ajudem a tenir-ho tot sota control!

Assessorament turístic

Et guiem en la creació d’establiments turístics o redireccionament d’un negoci en funcionament. La nostra experiència en l’àmbit turístic ens permet assessorar-te per encaminar un projecte en la bona direcció, o bé optimitzar l’activitat ja en funcionament. Un pla de negoci és important per saber a qui ens dirigim i com ho farem. Un cop l’establiment està en marxa, també creiem necessari un estudi exhaustiu per seguir avançant cap a la maximització dels recursos.

Gestió establiment turístic