A Lo Faro Comunicació creiem que tothom ha de tenir la capacitat d’arribar al seu públic, el món online ofereix tot un món de possibilitats per a les petites empreses, aprofita’l!

Xarxes socials

No només és important ser present a les xarxes socials, és bàsic publicar coses que puguin interessar al teu públic. Per això s’ha de tenir un control de les nostres xarxes, una gestió acurada i professional, nosaltres ho podem fer!

Pla Social Media

Com podem organitzar-nos, planificar-nos i adequar-nos a cada xarxa social? Amb el Pla Social Media podrem establir una via de comunicació online adequada amb els nostres usuaris.

Xarxes Socials

Posicionament a Google

Quan fem una recerca a Google ens apareixen una sèrie de resultats, alguns d’ells són pagant però la resta depenen de nosaltres mateixos, d’això se’n diu SEO (Search Engine Optimization). Nosaltres t’ajudarem a millorar el teu posicionament a Google, no hi ha fórmules secretes sinó molt de treball.

Analítica web

Els moviments que realitza el consumidor quan navega pel teu web queden enregistrats i a través d’eines com Google Analytics podem accedir-hi i consultar-los. Ens interessa extreure aquesta informació i interpretar-la per treballar en la millora o reforçament de determinats espais, serveis o productes del nostre establiment.

SEM / Adwords

Què és el SEM, Search Engine Marketing et preguntaràs? És el màrqueting que apliquem als motors de cerca, la publicitat de pagament que podem desenvolupar a través de plataformes com Google Adwords perquè la nostra empresa sigui de les primeres en el resultat de cerca a Google. Nosaltres t’ajudem a gestionar-los!

Blog

A banda de la teva pàgina web sempre va bé tenir un blog, aquest et permetrà actualitzar continguts d’una forma fàcil i senzilla. El blog, a més, et proporcionarà molts avantatges a l’hora del posicionament i de contingut per poder publicar a les xarxes socials. Què no saps què dir? Nosaltres t’ajudem!

Posicionament web

Email marketing

Les campanyes d’email marketing es basen en l’enviament de correus electrònics a les persones que formen part de la teva base de dades. És una de les formes més fàcils i barates d’estar en contacte amb els teus clients. T’ajudem amb la creació i enviament d’aquests correus.

Vídeos

Una de les formes d’arribar més fàcilment al teu públic és a través de petits vídeos, aquests serviran per a promocionar l’empresa o un producte en concret. No cal una gran producció, nosaltres t’ajudem a gravar-lo i editar-lo de forma professional.