Per donar a conèixer un establiment turístic és molt important la comunicació, que ens permetrà arribar als clients potencials i incentivar les seves motivacions per apropar-se.

Assessorament turístic

Guia en la creació d’establiments turístics o redireccionament d’un negoci en funcionament. La nostra experiència en l’àmbit turístic ens permet assessorar-te a l’hora d’emprendre un projecte per encaminar-lo en la bona direcció, o en el cas que ja tinguis en funcionament un establiment i vulguis optimitzar l’activitat. La creació d’un pla de negoci és important per saber a qui ens dirigim i com ho farem. Un cop l’establiment està en marxa, també creiem necessari un estudi exhaustiu per seguir avançant cap a la maximització dels recursos.

Revenue management

Saps què és el Revenue Management? És una tècnica que ens permetrà maximitzar els ingressos del nostre establiment turístic. Com ho fa? Oferint el preu òptim en el moment adequat, per saber-lo haurem d’analitzar diferents factors com les dades històriques, la consideració de factors externs, el comportament dels nostres clients o les característiques que defineixen l’establiment. Amb aquestes dades podrem adaptar les tarifes a les necessitats de cada moment per optimitzar el funcionament de l’empresa.

Reputació online

La imatge que el nostre establiment projecta a l’exterior és molt important. Vivim en una societat on la valoració del nostre negoci es basa en les opinions que deixen els clients a xarxes com Facebook, Twitter o Instagram i en el sector turístic Tripadvisor. Aquestes valoracions són consultades a l’hora de fer una reserva per part del potencial consumidor. Per això, és molt important cuidar la imatge i conèixer les necessitats dels nostres clients. Nosaltres t’ajudem a tenir-ho tot sota control!

Comercialització online

La distribució online és important per tal d’arribar a un ampli ventall de consumidors. Però també s’ha de tenir en compte quin públic ens interessa captar i quins són els canals de distribució online que ens permetran arribar-hi. Tenint en compte el tipus d’establiment, la zona on es troba i els clients que hi freqüenten podrem estudiar quins canals ens ajudaran a arribar i a quins ens permetran eixamplar l’oferta a potencials clients.

Contacta'ns

665510102 / 622681685

info@lofaro.cat