Som experts en formació de màrqueting online, xarxes socials i comercialització turística i ens agrada la formació i explicar la multitud d’eines que existeixen a Internet per a fer créixer un negoci. Creiem en la formació per tal d’empoderar als usuaris.

Xarxes socials

Per arribar als clients en el món online és imprescindible ser present a les xarxes socials. Per això creiem que és essencial que els usuaris coneguin totes les eines al seu abast, Facebook, Twitter, Instagram. Si busques algú que t’explique tots els misteris de les xarxes socials, Lo Faro Comunicació és la teva opció.

Posicionament web / SEO

Saps com funciona Google? Creus que és interessant que els teus usuaris coneguin totes les eines que Google et proporciona? Nosaltres t’expliquem que és el SEO, el SEM, com funciona el posicionament a Google i totes les eines que et permetran situar-te en els primers llocs de les recerques al principal motor de recerques.

Comercialització Turística

El turisme és en una de les principals fonts d’ingressos a Catalunya, per això t’ensenyem com treure-li partit a totes les eines que ens dóna internet. Saps com configurar el teu establiment a les principals pàgines de reserves (BookingAirbnb,...)?, saps com modificar les tarifes per treure-li tot el rendiment a la teva casa rural? Saps com fer perquè el teu sigui l’elegit? A Lo Faro Comunicació t’ajudem i t’ensenyem com fer-ho!

Email marketing

L’email màrqueting és una eina molt utilitzada per les grans empreses i que durant molts anys ha estat poc utilitzada per les petites. A Lo Faro Comunicació som experts en diferents programes per ajudar-te a contactar amb els teus usuaris, et convertim en un expert de Mailchimp o t’expliquem tots els secrets per enviar newsletters efectives i modernes.